Skip til hoved indholdet

Når noget er svært

Her finder du forskellige link til steder der kan hjælpe, når noget er svært

tekst

Nyttige Link når noget er svært

 

BørneTelefonen er DIN linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte.

Hver dag, året rundt sidder vores frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små. Link til Børnetelefonen

Hjælp til børn og unge

Børn, Unge & Sorg hjælper børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Vi rådgiver også forældre og netværket (fx øvrig familie, venner og kærester) om, hvordan man bedst kan støtte.
 

Børn og unge, der er i risiko for at udvikle en spiseforstyrrelse, skal have hjælp – inden det kræver psykiatrisk behandling!

Link til foreningen spiseforstyrrelser og selvskade

DU ER ALTID GOD NOK

Men vi er her, når du bliver i tvivl. Hos os kan du dele dine tanker, læse eller lytte til andres. Vi er her for dig.

Link til GirlTalk

 

 

headspace Odense

Har du brug for nogen at tale med – eller kender du én, der har?

Book en gratis og anonym samtale hos headspace Odense.

Link til Head space - nogen at tale med

 

Min mor og far flyt­ter fra hin­an­den

Hvis din mor og far er gået fra hinanden eller er ved at gå fra hinanden, kan det føles rigtigt svært. Du er måske vred på dem. Måske er du ked af det og forvirret over, hvad der skal ske. Hvor skal du bo? Hvor mange dage skal du bo hos mor, og hvor mange dage hos far? Og hvad med dine søskende?

Du føler dig måske alene, men uanset hvilke tanker og følelser du har, så er det helt normalt. Der er mange andre børn, der har det som dig.

Her kan du se og høre om andre børns oplevelser, tanker og problemer, når deres forældre bor hver for sig. Du kan også se, hvad de har gjort.

Link til Mig i midten

 

Hos MIndhelper er der hjælp at hente til mange ting fx. angst og stress, kærlighed og sex, spiseforstyrrelse og selvskade, trist og deprimeret og meget andet.

Link til mindhelper

 

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig.

Link til tuba

 

Åben anonym rådgivning

Åben anonym rådgivning er et tilbud til familier i Assens Kommune, men er også muligt for børn og unge selv at henvende sig.

Link til Åben anonym rådgivning

 

Sundhedsplejen
Rådhus Allé 5
5610 Assens

Nyttige links